Рівні тестування

Базовий рівень (The TOLES Foundation Exam)

Іспит TOLES Foundation тривалістю 90 хвилин спрямований на тестування навичок читання та письма. У процесі іспиту від студента вимагається коректне використання юридичної лексики та вміння грамотно викладати свої думки.

Максимально можлива кількість балів за іспит: 100. При успішному складанні іспиту видається сертифікат TOLES Foundation з роз’ясненням рівня знань студента.

Для складання іспиту TOLES Foundation знадобляться знання загальної англійської рівня Elementary – Intermediate.

Докладніше про іспит TOLES Foundation Ви можете ознайомитись за посиланням:

https://toleslegal.com/the-toles-foundation-exam-demo/

Середній рівень (The TOLES Higher Exam)

Іспит TOLES Higher тривалістю 135 хвилин (залежно від тривалості аудіювання) спрямований на тестування навичок читання та письма (90 хвилин), а також аудіювання (30-45 хвилин). У процесі іспиту від студента очікується коректне використання юридичної термінології, грамотне викладення своїх думок, володіння навичками складання документів, а також розуміння на слух мовлення (англійською мовою) правового характеру. Максимально можлива кількість балів за іспит: 100. При успішному складанні іспиту видається сертифікат TOLES Higher з роз’ясненням рівня знань студента.

Для складання іспиту TOLES Higher знадобляться знання загальної англійської рівня Intermediate — Advanced.

Докладніше про іспит TOLES Higher Ви можете ознайомитись за посиланням:

https://toleslegal.com/the-toles-higher-exam-demo/

Просунутий рівень (The TOLES Advanced Exam)

Іспит TOLES Advanced тривалістю 120 хвилин спрямований на тестування навичок читання та письма, підготовки документів та вибір відповідного стилю у викладі матеріалу. У процесі іспиту від студента вимагаеться коректне використання юридичної термінології, грамотне викладення своїх думок, а також бездоганне володіння навичками складання документів. Максимально можлива кількість балів за іспит: 500. При успішному складанні іспиту видається сертифікат TOLES Advanced з роз’ясненням рівня знань студента.

Для складання іспиту TOLES Advanced знадобляться знання загальної англійської рівня Upper-Intermediate — Advanced.

Докладніше про іспит TOLES Advanced Ви можете ознайомитись за посиланням:

https://toleslegal.com/the-toles-advanced-exam-demo/